21 دی 1402

قلع و قمع بنای احداثی در ملک غصبی

دسته بندی : حقوقی | قلع و قمع مستحدثات
امین یزدان پناه
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده ملکی داشتم ک شخصی تصرف کزد و بنده حکم رفع تصرف گرفتم ولی تا زمانی ک برم حکم و اجرا کنم اون طرف زمین منو فروخته و طرفی ک خریده مقداری از زمین منو بنا ساخته و ما رفتیم اجراییه و خلع ید انجام شد اما مامورا گفتن هیچکس حق تخریب بنا نداره تا برین پیگیری شین تعیین تکلیف بشه از دادگاه
من با طرفم قرار شد ی مبلغی بهش بدم ک بمونه بنا ولی طرف خیلی دندون گرده و هرروز تهدیدم میکنه ک میخام خراب کنم دیروز گفت میخامدخراب کنم و من زنگزدم 110 امد جلوی خوده مامورا چفت میخام بلوک ها و بنام رو بردارم ایا اگ برداره میتونم ازش شکایت تخریب کنم یا چون خودش ساخته نمیتونم ؟ملک قانونا تحویل من هست و اون ایا میتونه بنایی م ساخت و خراب کنه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی در صورتیکه متصرف در ملک شما اقدام به ساخت بنا کرده باشد و اصطلاحاً زیادتی که در اثر اقدام ایشان حاصل شده باشد متعلق به اوست و در فرض شما هم بنا متعلق به ایشان میباشد.