آیا مستندات جواز پلاک های همجوار را ضمیمه نمودید؟

دسته بندی : حقوقی | قلع و قمع مستحدثات
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ما در حال یه ساخت زمین کلنگی هستیم شهرداری به ما مجوز یک پیلوت و چهار طبقه مسکونی داده است ،حال ما یک بهارخواب تخلف کردیم و چهار طبقه و پیلوت و یک بهارخواب ساختیم حال شهرداری بهارخواب را حکم تخریب زده در تجدید نظر نیز مجددا تخریب زده ،ما در دیوان عدالت شکایت کردیم و تاریخ بررسی 17اردیبهشت زده ، آیا امکان داره مجدد حکم تخریب بخوریم ؟یا تاریخ دادرسی عوض بشه؟ در کنار ملک ما چندین ساختمان 5،6طبقه وجود داره ، ما تاییدیه ایمنی و نظام مهندسی هم داریم که ساختمان تمام ضوابط بهداشتی و ایمینی را رعایت کرده شاکی خصوصی هم نداریم ،صرفا بخاطر اینکه به کارکنان شهرداری رشوه ندادیم دوباره حکم تخریب دادن چون بصورت علنی از ما درخواست کردند و ما زیر بارنرفتیم.الانم تهدید میکنن حکم تحدید نظرم تخریب میکنیم .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود حتما به دیوان مراجعه حضوری داشته باشید و با شعبه مربوطه حضورا گفت ‌‌گو نمایید بله احتمال اینکه در دیوان احکام قبلی تایید گردد هست باید مستنداتی ارایه نمایید تا در تغییر تصمیم محکمه تاثیرگذار باشد در ارا ی کمسیون ماده 100 که با اظهارنظر کارشناسان 3 نفره اصدار میشود با احراز موارد خلاف پروانه و ذکر ایراد فنی یا بهداشتی یا … حکم تخریب یا جریمه صادر میگردد بنابراین اگر چاره ای در دفاع از مغایرت ساخت با مجوز وجود ندارد تلاش کنید دیوان تبدیل تخریب به جریمه را رای دهد مراد از وقت بررسی وقت نظارت پرونده است که علی القاعده در این تاریخ پرونده به نظر شعبه می‌رسد ممکن است به جهت شلوغی شعبه امکان بررسی در این تاریخ وجود نداشته باشد و وقت نظارت تجدید گردد