15 بهمن 1402

تصرفات غیر قانونی اشخاص در اراضی شخصی.

دسته بندی : حقوقی | قلع و قمع مستحدثات
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام اراضی شهری روی اب چند قنات ثبت شده و اب و اراضی دارای پلاک جداگانه میباشد .بنده و 5 نفر دیگر 1500 متر از اراضی رابطور مشاع مالک بوده ایم و در تصرفمان بوده .شخضی غیر که در 1500 متر سمت و مالکیتی نداشته 1500 متر را به 3 قطعه 500 متری تقسیم ودر هر کدام ساختمان ساخته و فروخته .بنده نسبت به 250 متر خودم شکایت کردم .قاضی ان شخص را محکوم کرده و در حکم نوشته سهم اینجانب و سایر شرکائ محکوم شده پرونده در اجرای احکام میباشد ایا بنده تقاضای تخریب و یا توقیف ساختمان و پلمب ساختمان را درخواست کنم .1500 متر بین 6 نفر مشاع میباشد در ضمن بنده برای سهم خودم میخواهم تصمیم بگیرم. ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله شما می توانید تقاضای قلع وقمع بنا ومستحدثات را بانضمام کلیه خسارات وارده را از محکمه حقوقی درخواست کنید و اینکه بدلیل مشاع بودن ملک شما می توانید بعنوان احدی از ورثه اقدامات لازم قضایی را در خواست کنید.موفق باشید.