23 دی 1402

اعسار از هزینه دادرسی

دسته بندی : حقوقی | انفساخ معامله
محمدعلی زارع
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده بابت شکایت حقوقی تدلیس در معامله شکایت فسخ نمودم بابت هزینه دادرسی اعسار دادم ولی زمان جلسه اعسار یکی از دو شاهد که معرفی کردم نتونستن بیان و رای دادگاه اومد و اعسار را باطل کرد آیا میتوان دوباره اعسار زد و شاهد معرفی کرد ؟چه راهکاری دارهشش

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود بر شما می‌توانید در مهلت مقرر از دادنامه اعسار تجدید نظرخواهی کنید