24 دی 1402

شکایت بابت شهادت دروغ

دسته بندی : کیفری | شهادت دوروغ در دادگاه نزد مقامات رسمی
مهدی خوش صفا
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
از شاهدان دروغین که علیه بنده در دادسرا شهادت داده اند و کیفر خواست برایم صادر شد و در دادگاه تبرئه شدم شکایت کرده ام
دادیار محترم بدون ابلاغ آنها و بدون اظهارات برایشان منع تعقیب صادر کرد،در قرار نوشته شده که شهادت در وغ در دادگاه جرم میباشد و به همین علت شهادت دروغ در دادسرا جرم نیست و قرار منع تعقیب صادر شده
اگه میشه توضیح بدید تا متوجه بشم
چون اگه اینجوریه همه برن بدون ترس برن دادسرا شهادت دروغ بدن و امرار معاش کنن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام . ضمن اعتراض به قرار صادره به این موارد اشاره کنید