27 دی 1402

خرید امتیاز مسکن ملی جرم است ؟

دسته بندی : کیفری | شروع به کلاهبرداری
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام روز من یه امتیاز مسکن ملی خریداری کردم ولی به من نگفتن غیر قانونیه حتی بهم وکالت بلا عزل دادن و بهم گفتن این ملک بدهی نداره و سه ماه دیگه تحویله و بخاطر همین من گفتم یه ملک نوساز بگیرم خیلی بهتره
الان نه ماه گذاشته و هر یک ماه پیامک میاد که چهل میلیون واریز کن و من دیگه بریدم و هرچی زنگ میزنم که این رفتار و خرید فروشتون غیر قانونی بوده و سرم کلاه گذاشتید جوابمو نمیدند
طوریکه الان من نه ماه پیش پول خرید یک واحد رو دادم ولی الان میگن این امتیاز ارزش ندارهدو کلا ششصد میلیون میخرن ولی من پول دوبرابر این وجه رو پرداخت کردم
اگه وکیلی میتونه بهم بگه من چه اقدامی میتونم کنم که این قراردادو فسخ کنم لطفا راهنمایی کنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

خرید و فروش امتیاز مسکن ملی غیرقانونی است و جرم محسوب میشود و موجبات ضرر و زیان به متعاملین را فراهم مینماید شما میتوانید شکایت کلاهبرداری از فروشنده امتیاز نموده و ایشان را تحت تعقیب کیفری قرار دهید