30 دی 1402

چگونه است علیرغم قصور پزشکی پزشک پرونده ترک تعقیب. شده؟

دسته بندی : کیفری | قصور پزشکی
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . این ابلاغیه برام امده ولی متوجه نمیشم.لطف کنید توضیح بدین
بتاریخ 25/10/1402 در وقت فوق العاده، جلسه رسیدگي شعبه هفتم بازپرسي دادسراي عمومي و انقالب شهرستان سنندج به تصدي
امضاء كننده ذیل تشكیل است، پرونده كالسه ___ تحت نظر قرار دارد. با توجه به تحقیقات صورت گرفته و
بررسي اوراق پرونده، بازپرسي ضمن اعالم ختم و كفایت تحقیقات با استعانت از خداوند متعال و با تكیه بر شرف و وجدان به شرح زیر
مبادرت به صدور راي مي نماید.
«قرار ترك تعقيب»
دادستان و رئیس محترم دادسراي عمومي و انقالب شهرستان سنندج سالم علیکم
در خصوص شكایت آقاي آرش سلیماني علیه آقاي ادریس ملكي بر: قصور پزشكي نظر به اینكه موضوع ما
ا به ماده 104 قانون مجازات اسالمي مصوب 1392 از جرایم قابل گذشت است و نظر به اینكه تاكنون منتهي به صدور
نحن فیه مستندً
كیفرخواست نشده و نظر به اینكه شاكي نیز به طي شرحي در مورخ 19/10/1402 درخواست ترك تعقیب پرونده كالسه فوق را نموده
است، مآالً قرار ترك تعقیب متهم / متهمین فوق الذكر در اجراي ماده 79 قانون آیین دادرسي كیفري مصوب 1392 با اصالحات بعدي
صادر و اعالم مي گردد.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام در این ابلاغیه آمده اگرچه طرف مقابل شما یعنی دندانپزشک صد در صد مقصر بودده ولیکن شما بتاریخ 1402/10/19. طی اظهارتتون ترک تعقیب پرونده را خواستا ر شده اید موفق باشید