30 دی 1402

قرار عدم استماع دعوا

دسته بندی : حقوقی | امور اراضی
محمدعلی زارع
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. وقت بخیر.
من یک قطعه زمین دارم که سند رسمی داره، در مجورت زمین بنده، یک قطعه زمین 361 متری وجود داره که خواهرشوهر بنده از من شکایت کرده و ادعای مالکیت ان را دارد. دادگاه رفتیم و رای دادگاه به این صورت بوده که من سند رسمی دارم و خواهرشوهرم سند عادی ( یک برگه ی دست نویس شده که قسمت بالای برگه با قسمت پایین برگه همخوانی نداره و هیئت امنای محل که اون برگه رو امضا کرده حضورا به من گفته که من این برگه رو امضا نزدم و برگه ای امضا زدم که مربوط به زمینی بوده که خونه ساخته، نه این زمین)داره که قانونی نبوده و طبق قانون 2 آیین دادرسی مدنی قرار عدم استماع دعوای خواهان را صادر و اعلام کرده. در حال حاضر قرار بر این هست که سمت همین زمین ها، توسط بنده و 3 نفر دیگه از صاحبان زمین های مجاور، جاده ی ماشین رو احداث کنیم. سوال بنده این هست، من چطوری میتونم این صاحبان زمین رو متقاعد کنم که این خانم مالک شخصی زمین نبوده و نمیتونه زمین رو فقط برای خودش بدونه؟؟ استشهاد محلی درست کنم طبق رای دادگاه کفایت میکنه؟؟ که بدونن این زمین به تمامی بچه ها که خواهرو برادران خواهر شوهرم هستن میرسه، چون مدرکی نداره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود بر شما دعوی خواهر شوهر شما به طرفیتتان به صورت قانونی مطرح نگردیده و برای همین قراره عدم استماع دعوا صادر شده است صدور این قرار نه مالکیت برای ایشان ایجاد می‌کند و نه عدم مالکیت ایشان را ثابت می‌کند در صورت نیاز به مشاوره بیشتر از طریق سایت اقدام به ثبت تماس تلفنی نمایید