29 بهمن 1400

صدور جلب قبل از طرح اعسار در محکومیت مالی

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت محکوم به
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام وقت بخیر،بنده یک اختلاف داشتم بایکنفراتهام کیفری زددر دادگاه کیفری تبرعه شدم وتجدیدنظرهم رای راتاییدکردبعدایشان رفت شوراشکایت کردبرای قراردادکاری که به مبلغ ۱۵میلیون بودکه دومیلیون نقداقبلی که شوراشکایت کنه پرداخت ویک چک هم قبل از دوشکایت گرفته بودبعداینکه رفت شوراشکایت کردمن هم بعنوان افتراوتهمت شکایت کردم درهمین حین شوراوقت رسیدگی من عراق بودم رای به پرداخت ۱۵میلیون ۲۲۰تومن درحق دولت رای داده بودازمهلت اعتراض نیز گذشت اعتراض راقبول نکردن تاایشان دیدمن شکایت کردم بهمون اتهامی که عرض کردم پیغام دادگفت شمانرو دنبال ماراش منم نمیرم نه اون رفت نه (سال۹۸)ناگهان امسال دوباره رای شورافرستاده شدومهلت درخواست اعتراض ده روزه وسکماه برای اموال تمام نشده بودکه درخواست اعساردادم ازجلسه امروز امدیم بیرون یقه بنده راکرفت ونمیزاشت من برم بعد دیدم برای همین پرونده از اجرای احکام شوراحکم جلب مراگرفته بود که منم فرارکردم از دستش لطف کنیدبگید الان بایدچکارکتم ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با دزود؛ کاربر محترم؛ اساسا قبل از صدور اجراییه و ابلاغ به محکوم علیه و قبل از اتمام مهلت سی روزه درخواست اعسار، صدور حکم جلب جایگاهی ندارد و بایستی بررسی گردد که تخلقی صورت گرفته یا نه.؟ فاما در حالت کلی؛ در صورت پذیرش و صدور حکم اعسار از پرداخت محکوم به، می توانید حکم اعسار صادره را در پرونده اجرایی اجرای احکام ضمیمه نمایید که به محض واریز پیش پرداخت، حکم جلب صادره نیز کان لم یکن تلقی خواهد شد.. مؤید باشید..