06 بهمن 1402

محکومیت متهم با استناد به شهادت

دسته بندی : کیفری | شهادت کذب
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر شب خوش
بنده نظامی هستم در محل کارم زمانی که من مرخصی بودم مقادیری مهمات نظامی کشف شده فردی که با من مشکل شخصی داشته اعلام کرده که این مهمات را من مخفی کرده ام ولی در بازجویی های اولیه من موردی گردن نگرفتم و اعلام کردم که خصومت شخصی بوده است ایا می توانن با تکیه بر شهادت دروغ ان فرد من را محکوم کنن؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر محترم شهادت دارای شرایطی میباشد که ساهد باید آنها را دارا باشد و طبق بند چ ماده 177 قانون مجازات اسلامی شاهد نباید با طرفی که علیه وی شهادت میدهد خصومت شخصی داشته باشد، اگر اثبات کنید خصومت شخصی دارد شهادتش معتبر نخواهد بود. موفق باشید