مدارک برای اثبات شهادت کذب

دسته بندی : کیفری | شهادت کذب
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام علیه دونفر شکایت شهادت دروغ طرح کردم.منع خورد اعتراض زدم.دستور مواجه حظوری گرفتم که سوالات ریز جزیی در کاغذ طرح کردم شهود پاسخ داد.
1.آیا شکات با پلیس 110 تماس گرفتند یا خیر....یک نفر گفت بله یک نفر گفت خیر تماس نگرفتند.
2.آیا کسی دیگری در آنجا بود شاهد قظایا باشد.؟یک نفر گفت بله فاجحه بزرگی رخ داده بود افراد زیادی جمع شده بود.....یک نفر نوشت
خبر کسی آن جا نبود
3.لباس منشکی عنه چه بود؟یک نفر نوشت نمیدونم....یک نفر نوشت یادم نیس.

و 20سوال و تناقض.الان پرونده میره دادگاه بره رسیدگی به اعتراض آیا با این تناقضات من میتونم بابت شهادت دروغ حکم محکومیت بگیرم یا دلایل دیگری هم باید داشته باشم؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، برای اثبات شهادت کذب علاوه بر مواردی که ذکر کردید باید بی گناهی خودتون را اثبات کنید.