با سلام و وقت بخیر بنده با درخواست استرداد جهیزیه و تامین خواسته در حضور مامور قانون اقدام به جمع اوری بخشی از جهیزیه خود از منزل همسرم نمودم

دسته بندی : کیفری | شهادت کذب
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و وقت بخیر
بنده با درخواست استرداد جهیزیه و تامین خواسته در حضور مامور قانون اقدام به جمع اوری بخشی از جهیزیه خود از منزل همسرم نمودم،و رای قاضی را گرفتم که ایشان است باقی وسایل بنده را تحویل دهد ،حال وکیل ایشان در برگه تجدید نظر خواهی استشهادیه ای تنظیم نموده اند و دو نفر به عنوان شاهد و گواه ذیل آنرا امضا نموده اند و در برگه تجدید نظر خواهی عنوان کرده اند موکل اینجانب جهازیه خود را طبق توافق تحویل تجدید نظر خوانده داده است لذا تقاضای نقض دادنامه را خواستارم،در حالیکه اولا بنده توافق نامه ای امضا نکرده ام و آن دو شاهد در زمان جمع اوری جهیزیه وجود نداشته اند
با توجه به اینکه در برگه مامور،آن دو نفر شاهد وجود نداشته و امضایی ندارند میتوانم شکایت شهادت دروغ انجام دهم؟ مدارک تامین خواسته و شاهد های بنده برای اثباتم کافی است؟
میخواهم به شهادت دروغ شکایت انجام دهم ولی با داشتن این مدارک میخواهم ببینم موفق میشم برای اثبات یا نه،صبر کنم باقی وسایلم رو تحویل بگیرم بعد شکایت شهادت دروغ کنم یا ربطی به هم ندارند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی به نظر طی یک لایحه دفاعیه به شعبه تجدید موضوع و دفاعیات خود را در رد ادعای تجدید نظر خواه و نیز در جرح شهود نامبرده اعلام نمایید . در صورتی که شهود نامبرده به طور کذب شهادت بدهند به نظر ، در صورتی که ادله کافی برای به اثبات شهادت کذب دارید می توانید اقدام به طرح شکایت نمایید و ادله خود را ارایه دهید. موفق باشید. در صورت نیاز به مشاوره تلفنی از سایت اقدام نمایید