01 اسفند 1400

اخیرا شخصی با ترفند اجرای لوله کشی گاز خانگی با بنده قرارداد بست و با ریختن طرح دوستی و هر روز با بهانه های مختلف مثلا امروز دارم کارشناس میگیرم

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
محمد نصرتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اخیرا شخصی با ترفند اجرای لوله کشی گاز خانگی با بنده قرارداد بست و با ریختن طرح دوستی و هر روز با بهانه های مختلف مثلا امروز دارم کارشناس میگیرم ۲۵۰۰بزن بعد یه خورده اطلاعات بهم میداد که رفتم فلان جا من هم باور میکردم بعد همینطوری در مراحل مختلف با شیوه های گوناگون ۱۴.۵ملیون پول گرفتن گوشی رو جواب نمی‌دن و کد ملی شخص و اسمش رو می‌دونم ولی آدرس و غلط دادن حالا چیکار کنم آمار گرفتم جز من از چند تن از سازنده ها پول گرفته و کلاهبرداری کردن حالا میشه از قاضی دستور مسدودی حساب رو خواست یا چطور میشه به پولمون برسیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بعد انجام شکایت و ثابت شدن موضوعاتی ک ذکر کردید میتونید مسدودی حساب رو درخواست کنید یا اینکه طبق ماده ۱۰۷ قانون آیین دادرسی کیفری اگه دلیل محکمه پسندی داشته باشید در همون ابتدای شروع دادرسی میتونید حسب رو مسدود کنید