13 بهمن 1402

مطالبه اجرت المثل ایام تصرف

دسته بندی : حقوقی | اجرالمثل ایام تصرف
آرمان شرافتی زنگنه
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. بنده در سال 96 خانه دو طبقه را با خواهرم شراکتی خریدیم. خودم طبقه پایین هستم و هر طبقه 128 متر زیر بنا دارد . طبقه پایین یک اتاق 13 متری اضافه دارد ( اتاق در انتهای پارکینگ به طبقه پایین اضافه شده است ). با توجه به اینکه من 4 دنگ از کل خانه بنامم هست از طبقه بالا اجاره به من تعلق میگیرد . با توجه به مشاهده بعضی رفتارها باعث شد طلب اجاره نمایم که متاسفانه حاضر به دادن اجاره نیستند و اعلام نموده اند که میخواستی روز اول اعلام کنی که این نشان از سو استفاده آنها می باشد . سوالم از شما این هست که میتوانم اجاره از سال 96 تا الان را مطالبه نمایم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با توجه به اینکه شما مالک 4 دانگ هستید و 2 دانگ مشاع دیگر در مالکیت خواهر شما می باشد و از آنجایی که شما در یکی از طبقات ساکن و متصرف هستید در صورت مطالبه اجرت المثل نسبت به طبقه بالا توسط حضرت عالی و نیز مطالبه ی اجرت المثل توسط خواهر نسبت به طبقه ی پایین بعد از تهاتر مبالغ به اندازه ی سهم هر یک از طرفین باقی مبالغ قابل وصول خواهد بود