اجرت المثل ایام تصرف و رفع تصرف

دسته بندی : حقوقی | اجرالمثل ایام تصرف
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
زمین کشاورزی داریم که 40سال پیش به سازمان آب و برق فروختیم ولی سازمان اب و برق نامه زد به جهاد کشاورزی که همچنان صاحبان قبلی به صورت امانی زمینا دستشون باشه حالا عده ای زمین رو تصرف کردنددیوار کشی کردن شکایت کردیم رفع تصرف گرفتیم آیا با رفع تصرف که گرفتیم به عنوان مستاجر میتوانیم اجرت المثل 2سال و دادرسی خسارت شکایت کنیم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه مدارک برای مستاجر بودن از طرف جهاد داشته باشید میتوانید اجرت المثل از تاریخ تصرف آنان با ادله محکمه پسند درخواست نمایید