مطالبه اجرت المثل ایام‌تصرف

دسته بندی : حقوقی | اجرالمثل ایام تصرف
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام‌ وقتتون بخیر پدر ما یک‌زمین‌ دارای تعدادی سوله به صورت قولنامه ای داشته که بعد از فوتش باقی ورثه اقدام به تصرف و اجاره برداری کردند با توجه به قولنامه ای بودن ملک آیا میتونم درخواست خلع ید و درخواست اجرت المثل کنم چه مدت زمان میبره به نتیجه برسه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورتی که ثابت نمایید که ملک متعلق به مرحوم‌پدر شما بوده و معارض نداشته باشد می‌توانید اجرت المثل ایام‌تصرف را مطالبه نمایید