14 بهمن 1402

از دوست خود بکلی بی خبرم چگونه از شرایط سلامتی وی مطلع شوم؟

دسته بندی : کیفری | اعلام مفقودی شخص
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من حدود دو هفته هست که از صمیمی ترین دوستم خبر ندارم و هر چقدر که از خانوادش پیگیری میکنم ، یا میگن مسافرت رفته یا بیرونه و گوشی دوستم خاموشه و از همه فضا های مجازی دیلیت اکانت کرده ... و با توجه به مشکلات اخیری که دوستم با خانوادش داشت و چندین بار از خونه انداخته بودنش بیرون خیلی روی خانوادش مشکوک هستم ، چون همیشه تو بدترین شرایطم از حالش با خبر بودم و این وضعیت خیلی نگران کرده ... لطفا راهنمایم کنید چجوری باید دنبالش بگردم ؟ از کجا پیگیری کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام چنانچه مطمئنید دوست شما در نتیجه اختلافات خانوادگی ممکن است خدای ناکرده اتفاق ناگواری برایشان پیش آمده باشد طی تماسی با پلیس 110 موضوع را در جریان بگذارید تا پلیس با پیگیری قضیه مسئله را روشن کند موفق باشید.