14 بهمن 1402

شکایت به علت پیج اینستا

دسته بندی : جرایم سایبری | انتشار محتویات غیر قانونی
یاسمین افشاری فرد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود ..ببخشین سوالم اینه که من یه پبج فیک دراینستا درست کردم و به فردی یه سری اطلاعات دادم .و فورا فرد روبلاک و دلیت اکانت اینسا زدم .میخواستم ببینم اگه شکایت به پلیس فتا کنه ایامیتونه بفهمه این پبج مال من بوده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی نظر به اینکه سرورهای اپلیکشین هایی مثل واتساپ و اینستا در خارج از ایران می باشد . امکان بررسی آن توسط پلیس فتا امکان پذیر نیست.