16 بهمن 1402

امکان تقسیم ماترک با توافق تمام وراث

دسته بندی : حقوقی | تقسیم مال
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت به خیر
من سوالی مطرح کرده بودم که شما به اون پاسخ دادید برای مسله انحصار وراثت
الان مابقی وراث میخوان که برادر بزرگ تر توافق کنه
آیا امکانش هست قبل از دادگاه انحصار وراثت دادخواستی مبنی بر توافق طرفین ارسال بشه؟
برای این دادخواست باید همه وراث دادخواست بدن یا یک نفر به نمایندگی میتونه دادخواست بده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام برای دادخواست تقسیم ترکه و درخواست دیتور فروش دادگاه ابتدا قابل افراز بودن ماترک را استعلام خواهد گرفت و تمام وراث میتوانند به شخصه دادخواست مذکور را ثبت نمایند لیکن اگر شخصی بخواهد به نمایندگی اقدام کند باید از سایر وکالت بگیرد که این کار لزومی ندارد و هر شخص که قصد طرح دعوا دارد باید کلیه ورثه را طرف دعوی قراردهد همچنین میتوانید تا پیس از تصمیم دادگاه از قاضی درخواست مهلت جهت اخذ توافق برای تقسیم نمایید.