فروش مال مشاعی بدون رضایت تمام شرکا

دسته بندی : حقوقی | تقسیم مال
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام باغ ارثی داریم که یکی از وراث میخواهند با چک برای دو ماه آینده بدون هیچ پیش پرداختی معامله کنند و من گفتم فقط نقد میفروشم و او نقد نمیده و من گفتم با چک نمیفروشم حالا آیا اون ها میتوانند از من شکایت کنند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مال مشاعی اصولا باباید با رضایت تمامی شرکا فروخته و یا تقسیم شود الان با مخالفت شما سایر شرکا قادر به فروش نخواهند بود و در صورت فروش مرتکب جرم انتقال مال غیر شده اند لیکن شرکا می توانند از دادگاه درخواست فروش مال و یا اجبار شما به معامله ی انسیه را بنمایند. موفق باشید