17 بهمن 1402

امورات مربوط به اجاره

دسته بندی : حقوقی | انفساخ معامله
حامد یوسفی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده ملک مسکونی اجاره کردم که در قراردا اجاره ملک با آب برق ، گاز شهری ، پارکینگ و خط تلفن می باشد اما بعد از سکونت متوجه این شدم ملک کنتور اختصاصی یا مشترک آب و برق و گاز ندارد و این موارد کارگاهی است همچنین پارکینگ در حال حاضر به دلیل درب کارگاهی غیر قابل استفاده است و تلفن هم بدلیل مشکلات در کابل کشی کلی ساختمان غیر قابل استفاده است
به من گفتند میتوانم تامین دلیل و درخواست تعدیل اجاره بدم لطفا راهنمایی بفرمایید در خصوص نامه تدیل اجاره که متن به چه صورت باشد ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با توجه به مواردی که اعلام میکنید در صورتی که مال الاجاره به رویت شما نرسیده دادخواست فسخ قرارداد اجاره را با تامین دلیل بدهید.