18 بهمن 1402

نفقه،مهریه،طلاق،اعسار

دسته بندی : خانواده | ترک انفاق
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر آقایی هستن که به خاطر چهار حکم جلب افتادن زندان نفقه بچه ها . نفقه خانم . مهریه و ضرب و شتم که ضرب و شتمی انجام نشده و حکم غیابی صادر شده و واخواهی زدن . برا مهریه الان تو زندان اعسار زدن چون هیچ پولی ندارن ورشکسته شدن بابت نفقه خانوم یک سال خونه ول کرده رفته نامه کلانتری هست چون نتونسته جلسات بره حکم ها غیابی صادر شده . خانوم قبلا هم خونه ترک کرده بودن و تو شورا تعهد داده بودن که دیگه خونه ترک نکنن . این اقا ارث پدری داره ولی مادرشون زده به نام خودش و نمیده حتی سند برا ضمانتم نذاشت چون ترس این دارن که دست رو سند ملک بذارن جا مهریه میخوام بدونم الان شش روز گذشته چقدر طول میکشه جواب اعسار بیاد و ازاد بشن و اینکه جز نفقه بچه ها که باید پرداخت بشه چکار کنیم برا اون دوتای دیگه نفقه خانوم و ضرب و. شتم و اقا میخواد فسخ نکاح کنه .چون خانم یک طرفه از تمام موارد عقد خارج شده میشه راهنماییم کنید خیلی نگران اقا هستم کاری از دستمم بر نمیاد بعد هزینه وکیل چقدر و میشه قسطی پرداخت کرد . میشه به خانوم گفت پول بگیره بره چون اقا پولی نداره ما از خودمون یه پولی بدیم اگه نزنه زیر حرفش خانم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.درخصوص اعسار،بستگی به شلوغی وخلوتی شعبه داردکه چه زمانی وقت تعیین کنندوبایدصبرکنیدتاابلاغیه که ظرف چندروزآینده صادرمی شودبه دستتان برسد.ضمناًبرای آزادی بایدنسبت به همه ی رای های صادرشده اعساربزنند.درخصوص فسخ نکاح یاطلاق بایدشرایط بررسی شوند.توصیه می شودازطریق مشاوره تلفنی بایکی ازهمکاران وکیل مشورت کنید.درخصوص حق الوکاله وکیل باشماره تلفن پشتیبانی سایت وکیلوندتماس بگیریدتاشماراراهنمایی کنند.موفق باشید