پرداخت نفقه فرزند توسط ولی ایشان

دسته بندی : خانواده | ترک انفاق
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ببخشید من یه سوالی داشتم نامزد من چند ساله خانواده اش از هم جدا شدن و بعد هر کدوم زندگی شخصی خودشونو ساختن و دارن زندگی میکنن و این بچه رو کلا به امون خدا گذاشتن حتی پدرش جواب بچه اشو نمیده میخواستم بدونم میشه از پدرش شکایت کنه حداقل ارثی چیزی ازشون بگیره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام می‌تواند از پدر خودش درخواست نفقه کند از طریق دادگاه ولی تا زمانی که در قید حیات باشد‌ارثیه معنایی ندارد