عدم پرداخت نفقه اقارب

دسته بندی : خانواده | ترک انفاق
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من حدود 18 سال مادرم به رحمت خدا رفته خدمتگزاری پدرم میکنم درصوزتی که ما ده تا خواهر وبرادریم چهار خواهریم وشش تا برادر هیچ خرجی بچه ها به پدرشان نمیدن آیا به نظر شما این درسته من حق وحقوق این 18 سال خدمت به پدرم کردم آیا قانونی میتوانم درخواست همون پنجاه متر زمین پدری برای خودم داشته باشم البته پدرم حاضرهست به من بده ولی برادرانم تهدید میکنند میترسه پدرم شما چی راهنمایی به من میکنی چطوری راه حل قانونی به من نشان میدهی من طی کنم ممنون میشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام هزینه های نگهداری و خوراک و غیره را می توانید از سایر ورثه مطالبه کنید البته شرایط خاصی دارد که حتما باید به همراه وکیل طرح دعوا کنید، در خصوص انتقال مال یا اموال به شما هیچ منعی وجود ندارد ،پدر شما هر چقدر از اموال را بخواهد می تواند به شما منتقل نماید از لحاظ حقوقی منعی وجود ندارد. موفق باشید.