18 بهمن 1402

ضرب و جرح مادر توسط پدر

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
فرشته شامحمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ... پدر و مادر من مدت زیادی هست که دعوا میکنن و امروز متوجه خشونت علیه مادرم توسط پدرم شدم
نمیخوام این کار بیشتر از این ادامه داشته باشه لطفا بهم بگین چیکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام . در صورتی که مادر شما از نظر قانونی عاقل و رشید محسوب می گردند صرفاً خودشان می توانند اقدام به شکایت از پدر شما نمایندزیرا ایشان صاحب حق هستند وخودشان باید راساً یا از طریق وکیل دادگستری برای این موضوع اقدام نمایند.