نتیجه ادا شهادت شهود چه نتیجه ای می تواند داشته باشد؟

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام خدمت وکلای عزیز
پارسال صاحب خانه ما که مالک آپارتمان 3واحده هست وبنده مستجرواحد1هستم تاریخ9/6باکلیدازدرب حیاط وارد وتا پشت درواحد من آمد باشخص دیگری درصورتی که من تا9/30هنوز به پایان قراردادم مانده بود من را به فهاشی ضرب شتم زدن من صدای آنها را باگوشی ضبط کردم وتا به 110 زنگزدم متواری شدن همسایگان هم شاهد بودن شکایت کردم بعد چند روز ازبازپرسی بدون اینکه سوالی ازمن بشه یاشهود بخواهن قرار منع صادر کردن درحال حاظراعتراض کردم وشعبه جزای نوشت بازپرسی در مورد ضرب وجرح عمدی اظهار نظر نکردن الان بازپرسی احضاریه دادکه جهت ادای توضیح 3روز مراجه وشهود خود رابیاورید که در وقت مقرر شهود بردم حالا خواستم ببینم چی میشه چون بازپرس خیلی سرد عمل میکنه لطفا راهنمای بفرماید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام حال بعد از استماع شهادت شهود چنانچه شهود سوالات بازپرس را تمام و کمال پاسخ داده باشند و بازپرس آنها را منطبق با شکواییه شما تلقی کند خب به نفع شما قرار صادر خواهد کرد مگر اینکه شهود بدرستی ادا شهادت نکرده باشند که در اینصورت قرار متع تعقیب علیه شما صادر خواهد شد. موفق باشید.