صدور قرار ترک تعقیب قبل از کیفر خواست

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر000از برادر همسرم به اتهام ضرب و جرح شکابت کردم وبا توجه به نامه پزشک قانونی با قرار کفالت آزاد هست یک نوبت دادسرا رفتیم و من تقاضای احضار شاهد رو کردم 000با توجه به اینکه تا این مرحله پبش رفتم میتونم قبل معرفی شهود فعلا تقاضای ترک تعقیب کنم000باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله تا قبل از صدور کیفر خواست می توانید درخواست ترک تعقیب نمایید.