18 بهمن 1402

اثبات صلح و خلع ید از زمین مشاعی

دسته بندی : حقوقی | تقسیم مال
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.مادرم یه قطعه زمین ارثی پدری بهش رسید که 50 سال تحت تصرف اون بود و دوسال پیش برادرم دورش دیوار کشید و تحت تصرف خودش قرار داد.منم یه صلح نامه از مادرم گرفتم و دادخواست اثبات صلح دادم و مادرم و برادرم خوانده بودن.دادگاه بدوی رای به نفع من و خلع ید برادرم داد.اما برادرم تجدیدنظر اعتراض کرد و پسر خاله هام هم که مدعی زمین بودن خودش که مدرکی نداشت اونارو اورد وسط کار رو خراب کرد و دادگاه تجدیدنظر ایراد گرفت و گفت زمین تقسیم نشده و اثبات مالکیت مادرم نشده که صلح اثبات بشود.حالا مادرم دومرتبه یه پرونده جدید با دادخواست اثبات مالکیت بر علیه پسر خاله هام که وراث خاله ام هستن ارائه داد که حقی بر این زمین ندارن و اونا میگن زمین تقسیم نشده در حالی که زمین رو از جای دیگه گرفتن.حالا وکیلی که پرونده قبلی برادرم رو عهده داشت الان اومد وکیل پسر خاله هام شد.در حقیقت با برادرم دست به یکی کردن.این وکیل پرونده قبل اومد گفت زمین برای برادرمه حالا تو پرونده جدید میاد میگه زمین مال پسرخاله هامه.حرف های تناقض این وکیلی که ادم درستی نیست. قاضی ایراد نمیگیره؟؟تو دادخواست به پرونده قبلی استناد کردیم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه دادنامه و مدارک خود را از طریق درخواستهای حقوقی سایت ارسال نمایید اعلام نظر دقیق خواهد شد