19 بهمن 1402

شکایت فروش مال غیروجعل

دسته بندی : کیفری | انتقال مال غیر
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با درود و با تشکر از پاسخهای نسبتا مبسوطی که بخصوص توسط چند نفر از وکلای گرامی ارائه می‌کنند که بسیار خوب و ارزشمند است
سئوال: شخصی با سو استفاده از قولنامه یک قطعه زمین که در محل دیگری بوده و همچنین (به احتمال بسیار قوی با جعل امضا)، اقدام به فروش زمین اینحانب نموده، یعنی هم جعل امضاء نموده و هم فروش مال غیر کرده، برای اینکه من در ارتباط با اتهام جعل امضاء رعایت جانب احتیاط را کرده باشم آیا میتوانم، شکایت یا دادخواست ابراز تردید بدهم که طرف مقابل مجبور بشه برای اثبات عدم جعل یا صحت امضاء اقدام کنه؟ ضمنا اگر من ادعای جعل توسط طرف مقابل بکنم اما به هر دلیلی دادگاه او را تبرئه کنه، امکان اینکه شکایت متقابل او برای اعاده حیثیت به جایی برسه و من به دردسر بیفتم چقدره؟ با تشکر از توضیحات مبسوط و دقیق آن بزرگواران

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.شمامی توانیدابتداشکایت فروش مال غیرمطرح کنید وپس ازاینکه مشتکی عنه درمقام دفاع،قولنامه موصوف رابه دادسراارائه داد،آن راملاحظه کنیدودرصورتی که اطمینان ازجعل پیداکردید شکایت جعل وسوءاستفاده ازسندمجعول هم به آن اضافه کنید.موفق باشید