آیا مراحل تخریب و نوسازی جهت احداث بنای پیش فروش شده شروع شده است؟

دسته بندی : کیفری | انتقال مال غیر
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام آقای رحمتی یک ماه پس از پیش فروش مغازه به بنده کل ملک و را به آقای رضایی فروخته و اشاره مکتوبی به پیش فروش مغازه و قرارددادی که با بنده داشته توی قراردادی که با آقای رضایی بسته نکرده آیا این مصداق فروش مال غیر است و اگر بنده شکایت فروش مال غیر کنم معامله آن دو باطل اعلام میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر پیش فروش انجام شده صرفا در قالب یک قرارداد باشد و عملیات تخریب و نوسازی شروع نشده باشد تعهد بر ساخت بعد از فروش ملک به قایم مقام مالک منتقل میگردد و مالک بعدی هر زمان اقدام به ساخت و ساز نماید حق شما محفوظ خواهد بود لذا اقدام مالک در فروش ملک فعل محرمانه ای محقق نشده و بهتر است ضمن اظهارنامه به قایم مقام مالک حقوق ناشی از پیش فروش این واحد تجاری را به ایشان رسما اعلام و ابلاغ فرمایید