20 بهمن 1402

من بعد از بدنیا آمدن،به علتی که کادر پزشکی گفتن(شک تنفسی یا آب در ریه) دچار خفگی شده که احیا میشود

دسته بندی : کیفری | قصور پزشکی
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بچه من بعد از بدنیا آمدن،به علتی که کادر پزشکی گفتن(شک تنفسی یا آب در ریه) دچار خفگی شده که احیا میشود و در ان آی سی یو بستری میشود.ایشان دچار کبودی دست راست بودن در زمانی که بستری شده بودن،علت را پروسه زایمان گفتن.
بنده میخواستم برای این دو مورد (کبودی دست و خفگی در ابتدای زایمان) به پزشکی قانونی شکایت کنم تا کمیسیون تخصصی پرونده را مطالعه و بررسی کنند و سهل انگاری و کوتاهی یا عدم آن در وظایف مربوطه کادر پزشکی پرستاری را مشخص کنند.چگونه باید شکایت کنم و متن شکایت را چطور بنویسم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی ،به نظر شما می توانید با وجود دلایل ، شکوایبه تنظیم تحت عنوان قصور پزشکی و نیز تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی نمایید که پزشکی قانونی موضوع را بررسی پزشکی و کارشناسی نماید و ... در صورت نیاز به مشاوره تلفنی از سایت اقدام کنید ...موفق باشید