21 بهمن 1402

اموال (مغازه، زمین و ساختمان) پدرشون به صورت توافقی باهم تقسیم کردن یکی از خواهر ها به سهمش راضی نیست و به دلایل واهی و غیر منطقی بیشتر از حقش میخواد،

دسته بندی : حقوقی | تقسیم مال
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
وراث 6 نفر دوتا برادر و 4تا خواهر هستن، اموال (مغازه، زمین و ساختمان) پدرشون به صورت توافقی باهم تقسیم کردن یکی از خواهر ها به سهمش راضی نیست و به دلایل واهی و غیر منطقی بیشتر از حقش میخواد، آیا وراث هرکدوم میتونن توافق نامه امضا کنن و سهمشون ببرن اون خواهر مجبور به پذیرش سهمش بشه؟ بهترین و سریع ترین راه برای تقسیم این اموال چیه؟ اگه دادگاه این کار انجام بده چقدر مالیات از اموال برمیداره؟دادگاه این اموال به مزایده میزاره؟ روندش میشه برام توضیح بدید. تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی برای اینکه تقسیم نامه معتبر باشد باید همه ورثه امضا نمایند و اگر بعضی از وراث امضا ننموده اند تقسیم نامه اعتبار نخواهد داشت.سایر وراث هم نمی توانند وراث مخالف را مجبور به پذیرش سهم نمایند .بهترین راهکار تهیه گواهی انحصار وراثت و تقدیم دادخواست تقسیم ترکه به دادگاه می باشد.