23 بهمن 1402

گرفتن عکس از دوست و فرستادن تصویر آن برای دوستان دیگر

دسته بندی : جرایم سایبری | انتشار محتویات غیر قانونی
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ببخشید خودمو دوستم رفته بودیم تصویری لباس خراب پوشیده بود عکس صفحه گرفتم بعد رفیقم گفت برام بفرستش فرستادم نشون مادره دختره داد بعد شاکیمون شدن بنظرتون چی میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام انتشار تصویر خصوصی دیگران بدون رضایت آنها تحت شرایطی جرم است و می تواند مجازات حبس یا جزای نقدی یا هر دو را برای شخص مرتکب به همراه داشته باشد.