23 بهمن 1402

تقسیم مال منقول مشاع

دسته بندی : حقوقی | تقسیم مال
فاطمه اسپرهم
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام یک کامیون شراکتی دارم برابرسندمحضری 2دانگ به نام من و4دانگ به نام مادرشریکم می باشد اکنون باشریکم مشکل دارم می خواهم شراکت رابه هم بزنم چندین بارحضوری وتلفنی وپیامکی وحتی باشهودبه شریکم ابلاغ کردم توجهی نمی کندوامروزهم به دادگستری محل واحدمعاضدت قضایی مراجعه کردم اونجاکارشناس می گفت نمی توانی شکایت کنی هرچه می گفتم سندرسمی دارم وبه وی نشان دادم توجهی نکردفقط می گفت چون شریک هستیدنمی توانی شکایت کنی لطفاراهنمایی کنیدچکارکنم لازم به ذکراست من می خواهم ازمادرشریکم که سندبنام اواست وکامیون نزدپسرش است شکایت کنم هیچ گونه قراردادی بین مامبنی برتحویل کامیون یاکارکردن روی ماشین توسط اووجودندارد واینکه دفاترخدمات قضایی برای ثبت شکایت مراجعه کردم آنهامرابه معاضدت قضایی دادگستری ارجاع دادند ممنونم اگرراهنمایی کنیدچگونه اعلام شکایت کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بنظر میرسد دادخواست تقسیم مال مشاع و دستور فروش دهید و همچنین مطالبه اجرت المثل ایام تصرف