24 بهمن 1402

باسلام و وقت بخیر و تشکر بابت پاسخگویی و راهنمایی شما ؛من چندین هکتار زمین کشاورزی صد ساله که کلا باغ بوده

دسته بندی : حقوقی | امور اراضی
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام و وقت بخیر و تشکر بابت پاسخگویی و راهنمایی شما ؛من چندین هکتار زمین کشاورزی صد ساله که کلا باغ بوده و تا کنون ملی بوده و در روستا واقع هست با ماده 56 منابع طبیعی به دادگاه حقوقی شکایت کردم و رای قطعی دادگاه به نفع خودم گرفتم و نزدیک یکسال و خورده ای هست با پیگیری جدی بعد از رای قطعی دادگاه تجدیدنظر نهایتا رای در دفتر منابع طبیعی استان نیز تثبیت و تایید شده و به منابع طبیعی شهرستان ارسال شد و اونها جهت صدور سند به اداره ثبت همان شهرستان فرستادن حالا پیگیری کردم اداره ثبت جواب درستی نداد گفت انجام میدهیم خواستم ببینم مراحل کار به چه شکلی هست و آیا زمان می‌بره تا سند صادر بشه ؟
خیلی ممنونم و سپاسگزارم...

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی ،در خصوص سوال با توجه به رای قطعی دادگاه موضوع را حضوری از ثبت و رییس واحد مربوطه پیگیری نمایید و کتبا تقاضای تسریع نمایید و پیگیری نمایید. موفق باشید