25 بهمن 1402

انتشار فیلم و عکس خصوصی

دسته بندی : کیفری | انتشار مطالبی مشتمل بر تهدید به هتک شرف یا حیثیتو یا افشای اسرار شخصی
فرشته عباس پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر یکی از آشنایان من که به سن قانونی هم نرسیده رفته خونه ی یک پسر مجرد و باهم تنها بودنو پسر لخت بوده اما رابطه برقرار نکردن و پسره تهدیدش کرده چون دوربین های خونه روشن بوده و فیلم گرفته شده و میخواد ازش اخاذی کنه باید چیکار کنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام به جرم انتشار عکس و فیلم مستهجن اعم از تولید ، ارسال یا انتشار همراه با سایر عناوبن منجمله اخاذی ، تهدید و ... قابل طرح میباشد