28 اسفند 1402

تهدید و توهین توسط اشخاص

دسته بندی : کیفری | انتشار مطالبی مشتمل بر تهدید به هتک شرف یا حیثیتو یا افشای اسرار شخصی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. چندوقت صدای همسایه رو میشنوم که مدام درحال تهدید کر دن.. ادعا میکنه از لحظه های خصوصی زندگی من فیلم گرفته.. این صدا ادعا میکنه از بچه های اطلاعات و میگه حکم اعدام برات گرفتم و حتی دوتا برادرت هم باید برن زندان.. این صدا 24 ساعته درحال تهدید و مسخره کردن و تهمت زدنه. میگه تو بدنم شنود گذاشته که هرجا هستم میتونه صدامو بشنوه و من هم میشنوم و هرجای شهرکه باشم داره بامن حرف میزنه.. میگه برو خودت رو به پلیس معرفی کن.. دگه دارم دیواگه میشم.. کمکم کنین. اصلا چنین صدایی وجود داره؟ تهدیداش راسته و ایا قابل اجراست؟ من باید چکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام مگر شما جرمی انجام دادید؟ حق همچین کاری در کل ندارند اگر بی دلیل این کارهارو انجام میدهند پیشنهاد میکنم تماس تلفنی داشته باشید تا کاملا مشاوره در خصوص جزییات داشته باشید