آیا امکان طرح دعوا وجوددارد؟

دسته بندی : کیفری | انتشار مطالبی مشتمل بر تهدید به هتک شرف یا حیثیتو یا افشای اسرار شخصی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام 22 سال با مردی که کار درست و درمون نداره زندگی کردم .5 سال چون نفقه بهم نمیداد به شغل معلمی مشغولم .خرج خودمو درمیارم دخترمم دانشگاه که قبول شد بخاطر هزینه دانشگاه رفت سرکار .الان خواهر شوهرم تحریک کرده شوهرمو که منو طلاق بده بخاطر اینکه داریم خرج خودمونو درمیاریم .شوهرم حشیش و گل مصرف میکنه و اصلا نمیفهمه چی میگه و جکار میکنه .یک خونه کوچک بدونه سند داره .کبه ما میگه که چیزی بهتون نمیرسه .من پیتونم از خواهر شوهرم شکایت کنم؟چون وقتی پیش شوهرمه صدای تلفنی مارو ضبط میکنه و پخش میکنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر شما نیتوانید علیه خواهر شوهر خود به جرم انتشار افشای اطلاعات شخصی شکایت کنید ولی باید دلایل ومدارک دال بر این مورد داشته باشید. همچنین میتوانید درخواست طلاق بدهید به استناد اینکه همسرتان اعتیاد به مداد مخدر دارد ونفقه پرداخت نمی کند.