25 بهمن 1402

آیا می‌توانم شکایت ایراد جرح عمدی به حیوان خانگی مطرح کنم

دسته بندی : کیفری | حیوان آزاری
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام خسته نباشید دیروز برادرم سگ آورد تو خونه ما خانم همسایه اومد در خونه ما سگ حالت شیطونی دنبال خانم می‌کنه خانم می‌ترسه یکی از واحد درباز می‌کنه سگ میگیرم پرت می‌کنه پایین بصورت عمده پای حیون امروز گفتن باید جراحی بشه من خواستم شکایت کنم و نیاز وکیل دارم میشه راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با توجه به اینکه قسمت مشاعات ساختمان نگهداری حیوانات خانگی ممنوع است اما در صورتی که آسیب و مزاحمت ایجاد نکند و شاکی نباشد در واحد اختصاصی مشکلی ندارد اما توجه داشته باشید طبق موازین شرعی در کشور ایران نگهداری سگ مجاز نیست امابر اساس ماده 679 قانون مجازات اسلامی میتوانید شکایت را تحت عنوان ایراد جرح عمدی و حیوان آزاری مطرح کنید و البته داشتن وکیل به شما کمک میکند