27 بهمن 1402

عکس و فیلم خیانتشو از سر عصبانیت اینستا استوری کردم

دسته بندی : کیفری | انتشار مطالبی مشتمل بر تهدید به هتک شرف یا حیثیتو یا افشای اسرار شخصی
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
ببخشید یه سوال داشتم
من همسرم بهم خیانت کرده و عکس و فیلم خیانتشو از سر عصبانیت اینستا استوری کردم و سریع هم پاک کردم
الان میگه میخواد ازم شکایت کنه.
قانونی چه حکمی واسم صادر میشه اگه شکایت کنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی بر طبق ماده 745 قانون مجازات اسلامی برای انتشار تصاویر خصوصی دیگران مجازاتی تعیین شده است. اگر این انتشار موجب ضرر یا هتک حیثیت کسی شود، جریمه مالی و زندان را در پی خواهد داشت.