30 بهمن 1402

مختومه شدن پرونده بدون رسیدگی

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام.من دو سال پیش ماشینی خریدم و سه روز بعدش فروختم بعدا مشخص شد که ماشین از سالها قبل بابت مهریه دستور توقیف داشته به خریدار خودم اظهارنامه دادم گفتم ماشینو بیار چکتو بگیر چون قانونا معامله باطله ولی نه چکو توی سامانه بنام میکنه نه ماشینو پس میاره چیکار باید بکنم؟
از اونطرف هم من از صاحب سند و فروشنده خودم شکایت کلاهبرداری از طریق فروش مال توقیفی کردم که بیشتر از یکساله پرونده من تو شعبه 101 کیفری دو مونده بدون هیچ رای و ابلاغیه ای.دیروز از ثنا پیگیری کردم دیدم نوشته مختومه شد بدون اینکه ابلاغیه ای بیاد مگه میسه همچین چیزی؟؟
ممنون از تیم وکیل وند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی پرونده بدون رسیدگی مختومه نخواهد شد، یحتمل ابلاغیه حضور در جلسه رسیدگی رو مشاهده نکردین، در هرصورت بهتر است در اولین فرصت جهت پیگیری و علت مختومه شدن حضوری به شعبه مربوطه مراجعه کنید