شکایت مبنی بر فروش مال غیر

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. بنده زمینی به مساحت 800 متر را خریداری کرده ام
و حدود سه روز پیش متوجه شدم مالک قبلی زمین . مقدار 180 متر از زمین من را همراه زمین خودش که درست در کنار زمین بنده میباشد را به شخصی دیگری فروخته است. ممنون میشم راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام دهم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، علیه فروشنده به جرم فروش مال غیر شکایت کیفری مطرح کنید.