02 اسفند 1402

جراحت های حین انجام کار

دسته بندی : کیفری | قصور پزشکی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،شب بخیر
من دچار حادثه شدم محل کار ، مرداد ماه(ماه محرم)
1:از ناحیه مچ دست راست دچار نقص عضو شدم
2:محل قطع شده از پای چپم پوست برداشتن و جراحی پلاستیک کردن
3:از قسمت ارنج تا بالای مچ در اثر فشار ترکید پوست دستم که از پای راستم (2 قسمت ران پام پوست برداشتن،1 مرحله تراشیدن و قسمت پایینش رو پوست رو بلند کردن و بعد بخیه زدن بعدش) بعد پوست برداشته شده را جراحی پلاستیک کردن قسمت زیر ارنج تا بالای مچ
4:قسمت استخوان ساعد دستم 1 شکستگی داشت که 2 عدد پین گذاشتن که جوش نخورد بعد مجبور به عمل پلاتین شد دکتر
اگر میشه راهنمایی کنید که مبلغ دیه چه قد میشه و بخیه دیه داره و همچنین زیر ارنج تا بالای مچ زیبایی حساب میشه یا نه ، همینطور پلاتین و پین هم دیه دارن یا خیر
مچکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام معاینات پزشکی قانونی انجام دادید؟ نظریه پزشکی قانونی مهم است در این زمینه و همه اینها قابل مطالبه است در نهایت