04 اسفند 1402

کلاهبرداری اینترنتی و جعل اسناد

دسته بندی : جرایم سایبری | انتشار محتویات غیر قانونی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اقا سلام خسته نباشید من چند روز پیش ی اشتباهی کردم تو سایت اینستا از رو سر هیجان واسه مسخره بازی ی کارت جعلی سفارش دادم که مربوط به اصطلاح به بیت رهبری مثلا بازرس ویژه رهبری بعدش پشیمان شدم گفتم پولمو بدین اونام نه کارت ارسال کردن نه پولمو الانم برداشتن همون کارت گذاشتن تو پیج شون من باید چیکار کنم فقط از شون ی شماره کارت دارم همین اگه برم شکایت منم دستگیر میشم بقران من منظوری نداشتم با اون کارت فقط چون خوشم امد سفارش دادم که اونم شیش ملیون از من گرفتن حالا هرچی میگم پولمو بدین یا چرا عکس منو گذاشتین تو پیج میگن هرکاری میتوتی بکنی بکن ی شماره واتساپ دارم فقط همین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام مستنداتتون چیه؟ بله میتونید شکایت کنید و پیگیری کنید البته اگر صاحب اکانت ایران باشه