05 اسفند 1402

چگونگی ابطال تقسیم نامه پس از تایید

دسته بندی : حقوقی | ابطال تقسیم نامه
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر بعد فوت پدرم زمین تقسیم شده و به هر کدام از وراث 300 متر زمین صیفی و 3000 متر مزروعی داده شد بعد از امضا تقسیم نامه برای گرفتن مجوز ساخت به بنیاد مسکن مراجعه کردم و آنجا متوجه شدم زمین همه زمین های صیفی 300 متری مسکونی بغیر از زمین حالا سوال من آیا من میتونم تقسیم نامه را ابطال کنم و حقم رو بگیرم چون بنیاد مسکن به من مجوز ساخت برای خونه رو نمیده در ضمن یکی از وراث زمین خودش رو فروخته ولی هنوز خانه کلنکی پدری موجود هستش،لطفا بهم بگین چند درصد امکان گرفتن حق من هست بل توجه به امضا ی تقسیم نامه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه بتوانید اثبات نمایید که در زمان تقسیم از وضعیت کاربری زمین صیفی اطلاعی نداشته اید امکان ابطال تقسیم نامه را خواهید داشت .