مطاابه سهم الارث و ابطال تقسیم نامه

دسته بندی : حقوقی | ابطال تقسیم نامه
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر..بعدفوت پدرم بابت یک قطعه زمینی که 1600 مترش ارث بنده بوده در یک توافق تمام وراث برگه ای رو امضا زدیم که تمام سهم الارث خودمون رو تحویل گرفتیم ودیگه ادعایی نسبت به اموال پدرمون نداریم ولی متاسفانه زمین رو تحویل ندادن و 7 وارث دیگه بین خودشون تقسیم کردن الانم میگن چون امضا زدی که زمینتو تحویل گرفتی دیگه نمیتونی اقدامی انجام بدی من چطورمیتونم ارثم رو پس بگیرم...ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ، کاربر گرامی ابتدا دادخواستی مطرح نمایید باعنوان ابطال تقسیم نامه و متعاقب آن مطاابه سهم الارث خود را مطرح کنید