21 اسفند 1402

تبادل لوایح در خصوص رای بدوی صادره

دسته بندی : حقوقی | ابطال تقسیم نامه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام واحترام
ملک مشاعی بین من وهمسرم ازطرف ایشان درخواست فروش قانونی شده است ودادگاه رای برعدم فروش ویاافرازبدلیل نداشتن سندداده است.خانمم اعتراض به رای نموده ودادگاه ازبنده درخواست تبادل لوایح راطی مدت 10روزه کرده است.سوالم اینست که ایانیاز به تنظیم لایحه ازطرف بنده می باشد یا خیر.اگرلازم است درخواست تنظیم لایحه را دارم.ضمنااینجانب بعدازابلاغ اظهارنامه ایشان مبنی برفروش ملک موافقتم را به ایشان اعلام نموده ام.با تشکر عبدالحسین رضوان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر لایحه نزنید بدون دفاعیات شما دادگاه تجدید نظر رای صادر خواهد کرد برای هماهنگی تنظیم لایحه تماس بگیرید