06 اسفند 1402

اثبات جعل و اثبات شهادت دروغ

دسته بندی : کیفری | شهادت کذب
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باحترام
همسرمن از 9 مرداد خونه رو ترک کردن و وسایلش رو جمع کرد و رفت منزل مادرش
حالا ایشون رفتن از من شکایت کردن
ولی مورد سوال من اینه
ایشون یه قولنامه ای رو تنظیم کردن که منزل مادرش رو از مادرش اجاره کرده
قولنامه از اینترنت دانلود شده و مهرجعلی ساخته و گذاشته روی برگه ( قبلا هم از این قبیل کارها انجام داده )
و بنگاهی رو معرفی کرده که اصلا وجود خارجی نداره ( ما آدرس رو رفتیم چک کردیم )
قولنامه کاملا ساختگیه و حتی شماره ثبت نداره
و خواهر همسرم و دوست ایشون پای اون قولنامه رو به عنوان شاهد امضا کردن
و حتی اعلام کردن که مبلغ 3 میلیون کمیسیون داده شده به بنگاه
و پول پیش 100 میلیون و ماهی 6 میلیون اجاره به مادرشون پرداخت میکنن
من چطور باید و از کجا باید 1 جعلی بودن قولنامه 2 شهادت دروغ اون اعضا و 3 اجاره دادن جایی که طرف خودش اونجا ساکن هستش رو به غیر اجاره داده اثبات کنم و از کجا اقدام کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی بنظری جعل صورت نگرفته با این اوصاف ولی در صورتی که مصر به شکایت هستید میتوانید از طریق خدمات قضایی شکواییه جعل به طرفیت شوهرتون تنظیم کنید که کارشناس مربوطه جعل بودن را تشخیص می دهند، در مورد شهادت کذب ، بایستی شهادت علیه کسی و در محاکم باشد تا جرم شهادت کذب اتفاق بیفتد و در مورد سوال آخرتون از طریق شهادت شهود و استشهادیه میتوانید اثبات کنید