06 اسفند 1402

امکان پس گرفتن ملک انتقال داده شده با سند رسمی به دیگری

دسته بندی : حقوقی | تایید رجوع از هبه
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

ما یه خونه داریم که به اسم 3 تا بچه ها سند رسمی خورده الان میخواستم بدونم که پدر خانواده با داشتن مدرک که پول واریزی و اینکه خارج کشور زندگی میکردن میتونن دوباره خونه رو به نام خودشون برگردونن ؟؟

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام در فرض اثبات اینکه انتقال صورت گرفته هبه بوده است با توجه به اینکه انتقال فیمابین پدر و اولاد بوده است قابلیت رجوع و پس گرفتن از سوی ایشان را ندارد.