07 اسفند 1402

آیا عدم حضور برای شهادت در دادگاه منجر به صدور احضاریه میشود

دسته بندی : کیفری | شهادت کذب
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با توجه به اینکه در جلسه ی دادیاری حضور داشتم اگه در دادگاه حضور نداشته باشم دادگاه منو احضار میکنه یا نه؟

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام چنانچه احضاریه از سوی دادگاه مبنی بر شهادت برای شما صادر شود در صورتی که 1-عذر موجهی برای عدم حضور خود نداشته باشید و 2-کشف حقیقت در موضوع پرونده منوط به شهادت شاهد باشد3- در صورت ضرورت به دستور دادگاه جلب می شوید ولیکن در صورتی که هرکدام از موارد یادشده موجود نباشد جلب نمی شوید.